BESTYRELSEN I DANMARK

 • TOMMY L. JØRGENSEN

  TOMMY L. JØRGENSEN Formand

  Stifter, Cand. jur. spec. i Miljøret, forvaltningsret og special strafferet. Har tidligere lave humanitært arbejde i Nigeria, Uganda og Guinea Bissau. Rejst i 14 afrikanske, 5 syd- og mellem-amerikanske lande samt 3 i østen. "Ønsket om at gøre noget for børn og unge har altid optaget mig". (TLJ)

 • BIRTE LEGÈNE

  BIRTE LEGÈNE Bestyrelsesmedlem

  Birte har været med fra start og er således med i selve bestyrelsen for 5. gang ud af 7 mulige. Hun har i de mellemliggende fungeret som sekretær og været suppleant med forskellige specialopgaver i en periode. Hun er ud over formanden, den der længst har tjent Nepal 2010.

 • KURT SEERUP

  KURT SEERUP Næstformand

  Kurt blev medlem af bestyrelsen i 2015. Kurt er tidligere luftkaptajn og har lang erfaring med at flyve Boeing 747, så hvis projektet skulle få brug for en sådan på et eller andet tidspunkt kan han stadig påtage sig denne opgave ? Han har bl.a. fløjet nødhjælp til Biafra sidst i 1960’ne, så det kan vist kaldes praktisk velgørenhedsarbejde fra han side.

 • SOFIE LEGÈNE

  SOFIE LEGÈNE Bestyrelsesmedlem

  Var kun 13 år, da jeg startede alt dette med min far. Det skete efter vi havde set en udsendelse om børn der fik en skidt behandling af bl.a. af myndighederne i Mellemamerika, hvilket jeg fik far til at love at han ville gøre noget ved og han har utrætteligt knoklet for det lige siden - "lige siden" har været fra den 1. januar 2010.

 • MARTIN LUND

  MARTIN LUND Bestyrelsesmedlem

  Martin Lund har været medlem en del år, men har først nu følt at han kunne hjælpe og give noget til projektet. Martin er nu medejer og daglig leder af Copenhagen Ventilation Service med hovedsæde i Charlottenlund. Han er en dygtig sælger og noget af det vi håber at kunne gøre brug af ved at "sælge" vores ide/projekt til medlemmer og sponsorer. Han er en glad udadvendt personlighed, der er nem at tale med og har mange gode ideer.

 • KIRSTEN CHRISTENSEN

  KIRSTEN CHRISTENSEN Bestyrelsesmedlem

  Er pædagog, og har i de sidste 30 år arbejdet indenfor dette fag. Pt. arbejder hun på deltid, så nu har hun fået tid til at bruge lidt tid på Nepal 2010. Kirsten oplyser at; Jeg har altid vidst, at jeg på "mine gamle dage" ville engagerer mig i et ulandsprojekt, hvor jeg kunne være med til at gøre en forskel. Enten skulle det være med kvinder og/eller børn, i den tredje verden. Så da jeg sammen med Kirsten var på Samsø sidste år faldt jeg pladask for Nepal 2010, og den måde de prøver at hjælpe på. Da jeg har rejst meget i den tredje verden, har jeg set og hørt, om de store uretfærdige, andre medmennesker lever under og med. Jeg har også været så heldig, at jeg har fået to børn, fra henholdsvis Sri Lanka og fra Indien, så kulturen kender jeg allerede og føler også jeg kan bidrage med en del. Så også velkommen til dig Jane - vi ser frem til det kommende samarbejde.

 • JANE DAMSTED

  JANE DAMSTED Suppleant

  Uddannet Socialpædagog og ansat i Socialpsykiatrien i Aarhus. Hun har tidligere været ansat i Dansk Flygtningehjælp og rejst en del i den tredje verden. Især mødre og børn der lever under uvirkelige forhold af flere årsager har været min motivation og den drivende kraft. Når jeg tænker på mine egne tre børn har de jo haft helt anderledes muligheder her i Danmark og Jeg har jo set hvor stor betydning uddannelse er som den vigtigste faktor frem mod selvstændighed og et bedre liv. Derfor giver det rigtig god mening, at yde en indsats for Nepal 2010 og at være en del af den udvikling foreningen er med til at skabe, for rigtig mange børn i Nepal. Et stort og varmt velkommen til Jane fra bestyrelsen.

Revisor

Webmaster

HANS SIMTANDA CASPERSEN

Hans står for udvikling, webdesign og administration af hjemmesiden. Alle henvendelser vedr. sidens brugervenlighed samt funktionalitet rettes til vores webmaster på mail: development@simtanda.com 

Facebook