BESTYRELSEN I DANMARK

 • TOMMY L. JØRGENSEN

  TOMMY L. JØRGENSEN Formand

  Stifter, Cand. jur. spec. i Miljøret, forvaltningsret og special strafferet. Har tidligere lave humanitært arbejde i Nigeria, Uganda og Guinea Bissau. Rejst i 14 afrikanske, 5 syd- og mellem-amerikanske lande samt 3 i østen. "Ønsket om at gøre noget for børn og unge har altid optaget mig". (TLJ)

 • BIRTE LEGÈNE

  BIRTE LEGÈNE Bestyrelsesmedlem

  Birte har været med fra start og er således med i selve bestyrelsen for 5. gang ud af 7 mulige. Hun har i de mellemliggende fungeret som sekretær og været suppleant med forskellige specialopgaver i en periode. Hun er ud over formanden, den der længst har tjent Nepal 2010.

 • KURT SEERUP

  KURT SEERUP Næstformand

  Kurt blev medlem af bestyrelsen i 2015. Kurt er tidligere luftkaptajn og har lang erfaring med at flyve Boeing 747, så hvis projektet skulle få brug for en sådan på et eller andet tidspunkt kan han stadig påtage sig denne opgave ? Han har bl.a. fløjet nødhjælp til Biafra sidst i 1960’ne, så det kan vist kaldes praktisk velgørenhedsarbejde fra han side.

 • SOFIE LEGÈNE

  SOFIE LEGÈNE Bestyrelsesmedlem

  Var kun 13 år, da jeg startede alt dette med min far. Det skete efter vi havde set en udsendelse om børn der fik en skidt behandling af bl.a. af myndighederne i Mellemamerika, hvilket jeg fik far til at love at han ville gøre noget ved og han har utrætteligt knoklet for det lige siden - "lige siden" har været fra den 1. januar 2010.

Revisor

Webmaster

HANS SIMTANDA CASPERSEN

Hans står for udvikling, webdesign og administration af hjemmesiden. Alle henvendelser vedr. sidens brugervenlighed samt funktionalitet rettes til vores webmaster på mail: development@simtanda.com 

Facebook