Bestyrelsen i Danmark

 • TOMMY L. JØRGENSEN

  TOMMY L. JØRGENSEN Formand

  Stifter, Cand. jur. spec. i Miljøret, forvaltningsret og special strafferet. Har tidligere lave humanitært arbejde i Nigeria, Uganda og Guinea Bissau. Rejst i 14 afrikanske, 5 syd- og mellem-amerikanske lande samt 3 i østen. "Ønsket om at gøre noget for børn og unge har altid optaget mig". (TLJ)

 • KURT SEERUP

  KURT SEERUP Næstformand

  Kurt blev medlem af bestyrelsen i 2015. Kurt er tidligere luftkaptajn og har lang erfaring med at flyve Boeing 747, så hvis projektet skulle få brug for en sådan på et eller andet tidspunkt kan han stadig påtage sig denne opgave ? Han har bl.a. fløjet nødhjælp til Biafra sidst i 1960’ne, så det kan vist kaldes praktisk velgørenhedsarbejde fra hans side.

 • SOFIE L. TORTORELIS

  SOFIE L. TORTORELIS Bestyrelsesmedlem

  Var kun 13 år, da jeg startede alt dette med min far. Det skete efter vi havde set en udsendelse om børn der fik en skidt behandling bl.a. af myndighederne i Mellemamerika, hvilket jeg fik far til at love at han ville gøre noget ved og han har utrætteligt knoklet for det lige siden - "lige siden" har været fra den 1. januar 2010.

 • ERIK SKAARUP

  ERIK SKAARUP Bestyrelsesmedlem

  Hvis nogen genkender navnet så er det ikke helt forkert, Erik har nemlig i 5 år være hhv. næstformand og bestyrelsesmedlem men valgte at holde en mindre pause - men nu har lysten så igen meldt sig og vi byder selvfølgelig Erik velkommen "hjem igen".

 • POUL PALMDORF

  POUL PALMDORF Bestyrelsesmedlem

  Poul har været trofast medlem i 6 år og har nu valgt at stive bestyrelsen af med at være klar, hvis der skulle blive brug for dette. Vi takker mange gange for tilbuddet og byder dig rigtig hjerteligt velkommen i bestyrelsen.

 • BIRTE LEGÈNE

  BIRTE LEGÈNE Bestyrelsesmedlem

  Birte har været med fra start og er således med i selve bestyrelsen for 8. gang ud af 11 mulige. Hun har i de mellemliggende år fungeret som sekretær og været suppleant med forskellige specialopgaver i en period, det er også den funktion hun indtager i den nye bestyrelse. Hun er ud over Sofie og formanden, den der længst har tjent Nepal 2010.

MOBILEPAY

 

Donationer/betalinger modtages på MobilePay nr.: 87 35 33

Ved betaling af medlemsskab via MobilePay oplys venligst de 4 første ciffer af dit nr. og gerne din e-mail.

SMS

 

Send; Nepal til 1231 så støtter du med 50 kr. hver gang -

dette vil betyder mad for ét barn i skoletiden en hel uge.

BANK

Ved overførelse på under 200 DKK benyt venligst reg.nr. 7780 konto nr. 194 2010

Ved overførelser på over 200 DKK benyt venligst reg.nr. 7780 konto nr. 190 4119

NB. Ønskes fradragsretten udnyttet skal CPR./CVR-nr. oplyses ved indbetalingen

Logo Nepal 2010

Springbanen 31
2820 Gentofte
Danmark

Tlf.: (+45) 4057 5760 

Logo Paypal

Tilmeld Nyhedsbrev

Aktiver venligst javascript for at indsende denne formular