Skip to main content

Nyheder

Her på siden kan man hente oplysninger om udstillinger, koncerter og andre tiltag bl.a. om events vi enten har planlagt eller planlægger, at arrangere inden for nær fremtid.

Her kan man også læse artikler og rejsebreve fra medlemmer og støtter til almen inspiration for andre samt oplysninger om kampagner, konkurancer mm. Her vil også blive prøvet noget nyt med "job" f.eks. hjælp til bestemte begivenheder, men også her man selv kan henvende sig med tilbud udfra de kvalifikationer, evner, erfaringer og ikke mindst lyst/tid man har til at kunne bidrage med for projektet og glæde for vores børn i Nepal. Seneste nye kan læses her nedenfor.

Medlemsnyt juli 22

 2

Kære alle medlemmer samt støtter 

Så blev året skudt i gang med Kulturnatten i Nyborg 20. maj hvor vores nye udstillingstelte skulle ha’ haft debut, men da Nyborg kommune allerede havde stille telte til rådighed ved ankomsten, måtte debuten vente. Gentofte kultur-weekend blev starten på sommer-touren selvom en begivenhed tiltrak vores opmærksomhed dagen før, hvor vi kunne overbringe vores budskab til en hel masse glade fodboldfans – det var vist godt de blev uddelt inden kampen 😊 hvor optimismen var stor.

Den 15. juni var vi så på plads ved Folkemødet på Bornholm, hvor vi for første gang fremviste vores fotoudstilling og den blev vel modtaget så det var en lovende succes for de kommende togter.

Så har du lyst/tid til at følge med rundt er der stadig plads hvis du vil gi’ en hånd med uddeling af vores foldere og evt. ”indfange” nye medlemmer og donere.

Ugen efter Folkemødet var vi i det Nordjyske i 2 uger hvor vi var på Thy Rock i Thisted den 24-25. juni samt fremviste vores udstilling 1-2. juli i Thy-lejeren.

Næste stop blev Holbæk og Roskilde hvorefter vi kan findes på Samsø Festivalen den 20-23. juli, hvor vi godt kan bruge et par søde mennesker der har lyst til ca. 2 x 2½ times daglig hjælp mod en gratis festivalbillet. Arbejdet består i at uddele vores foldere og ”fange” nye medlemmer. Det samme gør sig gældende for Bork Havn festivalen den 3-6. august så hold dig ikke tilbage, alt du skal er at kontakte formanden på; 4057 5760 eller på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 😊

Efter Bork besøger flere byer i det Sønderjyske inden går over Fyn med stop i Middelfart, Svendborg og Odense Her er alle ligeledes velkomne til at gi’ en hånd og få en hyggesnak.

På turen i år er vi ganske spændte på hvordan I og andre vil modtage vores nepalesiske sæber med æteriske olier, vitaminer og urter fra Himalaya 😊

Der findes over 12 forskellige varianter fra denne producent, men vi har valgt kun at medtage 4 af disse som ses på billedet her nedenfor. Prisen er endnu ikke fastsat, men vil blive sat til omk. 15-20 kr. hvor en del af beløbet, selvfølgelig går til at hjælpe vores børn.

Nogle af disse sæber giver væk via vores lykkehjul og ved tegningen af støttemedlemsskaber, som indbefatter frit valg mellem t-shirt, cap eller et indkøbsnet med sæbe.

Nepali soap   DSCF5368

Her ses også vores nye kollektion af T-shirts hvor prisen stadig er den samme; 100 kr. ved køb af støttemedlemskab medfølger dog en T-shirt efter eget farvevalg. Fås også i den klasiske hvide med stort logo på hele T-shirtens forside. 

Vi har igen i år en konkurrence for medlemmer, men også for at få gamle medlemmer til at forny deres medlemskab, og i år har vi en helt særlig præmie, som helt sikkert vil trække i nogen af jer. Den består nemlig i en rejse til Nepal, ophold i Kloster/tempel hvor man i nærheden kan få mulighed for at se lidt af processen ved tilvirkning af ingredienser til bl.a. de sæber vi tilbyder ved udstillinger, på festivaler etc.

Der således nogle rigtig spændende præmier på højkant til de heldige støttemedlemmer, som er: 

  1. Flybillet til Nepal inkl. besøg på munke/nonneklostret Nagi Gumba med 4 dages ophold 3 nætter i nærliggende The-house med yoga/meditation, indsigt i processen med at tilvirke de urter og olier der indgår i nogle af produkterne vi lancerer. Vælges kan i stedet; et 4 dages ophold i Chitwan National Park hvor vores private guid venter på at vise dig masser af sjældne fugle eller tage dig med på en helt speciel jungle cruise hvor du kan opleve næsehorn, elefanter, tigere og andre vilde dyr på helt tæt hold. (NB. Nepal 2010 tager forbehold for at rejsen kan gennemføres.)
  2. Billetter til en af flere festivaler i 2023.
  3. Én koncertoplevelse for 2 personer i 2023.
  4. T-shirts, Caps, indkøbsnet med vores nye Nepal 2010-logo. 
  5. Løbende overraskelser, vil løbende blive annonceret på hjemmesiden og på Facebook.

Præmierne kan kke omveksles til kontantbeløb.

Igen i år vil vi forsøge at deltage i Holistisk Festival, hvor vi også her vil tilbyde vores sæber og andre spændende produkter på denne for os alternative festival. Den forventes afviklet sidst i august først i september, så har nogen mod på at ville deltage sammen med os på denne 😊 så kontakt formanden.

Vi skal minde alle om at medlemsbidrag indbetales til vores bank på reg.nr.: 7780 konto-nr.: 194 2010 og mærkes medlem (100 kr.) eller som støttemedlem (300 kr.) hvoraf 200 kr.er fradragsberettiget, dette kræver dog, at der samtidig med indbetalingen oplyses CVR/CPR-nr.

SÅ kære venner, donere og især medlemmer der endnu ikke har betalt (suk) - se nu at få det gjort vi skulle meget gerne igen til næste år være en fradragsberettiget forening 😊

Vi har stadig hårdt brug for frivillige og nye medlemmer, så vil du eller kender du nogen så oplys dem om vores forening. Vi ved det efter Coronaen og krigen i Ukraine er hårde odds vi kæmper med, men børnene i Nepal har stadig brug for vores hjælp uafhængigt af alt de der sker, så selv små beløb gør en kæmpe forskel for at de kan få en fremtid hvor de selv er med til at forme den på en positivt måde i en dynamisk proces.

Vi skal allerede nu varsle at Generalforsamling sandsynligvis vil  blive afholdt den 5. februar 2023 kl. 13 og stedet vil blive annonceret 1 måned før afholdelsen– så har man da i  det mindste mulighed for i god tid at planlægge sin deltagelse.

I løbet af efteråret og vinteren vil vores strategi og grundprincipper for foreningen blive revurderet og skulle der allerede nu sidde nogen og tænke; det lyder som en spændende opgave og som godt kunne tænke sig at være med i denne proces, så hører vi meget gerne fra dig hurtigst muligt.

Det er i øvrigt på alle niveauer vi ønsker markante ændringer; nye tider kræver en ny struktur i foreningen.

Vi glæder os i alt tilfælde til at møde jer alle igen og især alle jer der har væres afskåret pga. Coronaen.

Til slut skal vi byde hjertelig velkommen til vores nye revisor der godt nok er pensioneret, men som tidligere statsautoriseret vil han ive vores regnskaber et helt nyt og tiltrængt løft. Vi glæder os meget til samarbejdet med Karsten Iversen fra RY – så velkommen Karsten.

Ny revisor   

Karsten (RY)                                                                                               Erik (Gentofte)

Vi må heller ikke glemme at ønske et mangeårigt medlem af bestyrelsen Erik Skaarup tillykke når han nu den 18. juli fejre sine 75’ somre, vi glæder os til eller måske snarere frygter de næste 75 😊 

Håber at I alle vil få en rigtig dejlig sommer og pas så rigtig godt på hinanden ”out  there” – vi ses 💗

Kærligste hilsner på bestyrelsens vegne

Tommy Legène Jørgensen - formand (Nepal 2010)

 

MOBILEPAY

mobilepay nepal

Donationer/betalinger modtages på MobilePay nr.: 87 35 33

Ved betaling af medlemsskab via MobilePay oplys venligst de 4 første ciffer af dit nr. og gerne din e-mail.

 

BANK

Ved overførelse på under 200 DKK benyt venligst reg.nr. 7780 konto nr. 194 2010

Ved overførelser på over 200 DKK benyt venligst reg.nr. 7780 konto nr. 190 4119

NB. Ønskes fradragsretten udnyttet skal CPR./CVR-nr. oplyses ved indbetalingen

PAYPAL

Donér 100 DKK

 


Donér 500 DKK

 


Donér 300 DKK

 


Valgfrit beløb pr. måned!