Frivillig hos Nepal 2010 (DK)

Som frivillig hos Nepal 2010 kan du gøre en meget stor forskel ved at blive ambassadør for os, bl.a. lave opsøgende arbejde i dit lokalområde, hos forretninger og på virksomheder eller du kan holde foredrag ved at “underholde” på skoler, i foreninger etc. om Nepal 2010's arbejde.

Vi levere alle materiale til brug for dine præsentationer og støtter dig i den udstrækning der er behov for oplæring mm. Materialet består af en USB-nøgle med en standardpræsentation, plakater til ophængning og/eller uddeling samt vores forskellige folder og flyers, ligeledes til uddeling. Det sker alt sammen som udgangspunkt i det lokalområde hvor man bor. Rekruttering af støtter og medlemmer er også en meget vigtig del af arbejdet som frivillig.

Lejlighedsvist vil vi i de kommende år forsøge os med lokale indsamlinger, så her kan man også deltage i disse, der vil blive annonceret i god tid, så man har en mulighed for at være med og spørge dem man kender om de har lyst til at gi' en hånd. 

Bag alle vores kampagneret er drivkraften stadig vores slogan:

“Gør gadebørn til glade børn”

Frivillige der ønsker at rejse til Nepal

Der er ganske få betingelser der skal være opfyldt for at kunne blive frivillig på en skole eller på et børnehjem i Nepal, disse er i korte træk:

1. Gyldigt medlemskab

2. Man betaler selv sin flybillet (tur-retur), forsikring, vaccinationer, Visa samt udfylder en børneattest via Politiets hjemmeside eller på viste link; https://nepal2010.dk/dokumenter/pulikationer/Boerneattest.pdf 

3. Du sørger selv for mad og lommepenge, dog vil der ofte blive givet måltider i forbindelse med dit ophold på skoler og børnehjem.

Vi er behjælpelige med indlogering til rimelige priser, hvis man ønsker dette og arrangerer også gerne afhentning i lufthavnen for at hjælpe dig på vej til rette sted, man betaler dog selv transporten til det pågældende opholdssted.

Man får tilknytter en kontaktperson, som man altid kan kontakte mht. praktiske spørgsmål og informationer under sit ophold. 

Nepal 2010 opkræver ikke gebyrer for at være frivillig i Nepal, man skal betragte dette som en service vi yder til vores medlemmer. Vi formidler alene kontakten mellem skoler, børnehjem og andre institutioner og har ikke ansvaret for andet.

Alle spørgsmål om at være frivillig i Nepal, kontakt venligst formanden for afklaring omk. dit ophold.

Frivillige

Facebook