Frivillig hos Nepal 2010 (DK)

Som frivillig hos Nepal 2010 kan du være med til at gøre en meget stor forskel ved at blive ambassadør for os, bl.a. lave opsøgende arbejde i dit lokalområde, hos forretninger og på virksomheder eller du kan holde foredrag ved at “underholde” på skoler, i foreninger etc. om Nepal 2010's arbejde.

Rekruttering af støtter og medlemmer, er en vigtig del af arbejdet som frivillig.

Bag alle vores kampagner er drivkraften stadig vores slogan:

“Gør gadebørn til glade børn”

 **

Frivillige der ønsker at rejse til Nepal

Der er ganske få betingelser der skal være opfyldt for, at kunne blive frivillig på en skole eller et børnehjem i Nepal, disse er i korte træk:

1. Gyldigt medlemskab

2. Man betaler selv sin flybillet (tur-retur), forsikring, vaccinationer, Visa samt udfylder en børneattest via Politiets hjemmeside eller på viste link; https://nepal2010.dk/dokumenter/pulikationer/Boerneattest.pdf 

3. Du sørger selv for mad og lommepenge, dog vil man ofte blive tilbudt måltider i forbindelse med opholdet på skoler og børnehjem.

Vi er behjælpelige med indlogering til rimelige priser, hvis man ønsker dette, og vi arrangerer også gerne afhentning i lufthavnen for at hjælpe dig på vej til rette sted, man betaler dog selv transporten til det pågældende opholdssted.

Man får tilknytter en kontaktperson, som man altid kan kontakte mht. praktiske spørgsmål og for generelle informationer under sit ophold. 

Nepal 2010 opkræver ikke gebyrer for at være frivillig i Nepal, man skal betragte dette som en service vi yder til vores medlemmer. Vi formidler alene kontakten mellem skoler, børnehjem og andre institutioner og har ikke ansvaret for andet.

Alle spørgsmål om at være frivillig i Nepal, kontakt venligst formanden for yderligere informationer omk. dit ophold.

Frivillige

Facebook