Frivillig hos Nepal 2010 (DK)

Som frivillig hos Nepal 2010 kan du gøre en stor forskel ved at blive ambassadør for os ved at lave opsøgende arbejde i dit lokalområde hos forretninger og virksomheder eller du kan holde foredrag bl.a. ved at “underholde” på skoler, i foreninger etc. om Nepal 2010's arbejde.

Vi levere alle materiale til brug for dine præsentationer og støtter dig i den udstrækning der er behov oplæring mm. Materialet består af en USB-nøgle med en standardpræsentation, plakater til ophængning og/eller uddeling samt vores forskellige folder og flyers, ligeledes til uddeling.

Lejlighedsvist vil vi i de kommende år forsøge os med lokal og/eller landsindsamlinger, så man kan også deltage i disse, der vil blive annonceret i god tid, så man har en mulighed for at være med, det sker som udgangspunkt i det lokalområde hvor man bor. Rekruttering af støtter og medlemmer er også en meget vigtig del af arbejdet som frivillig.

Bag alle vores kampagneret er drivkraften stadig vores slogan:

“Gør gadebørn til glade børn”

Frivillige der ønsker at rejse til Nepal

Der er ganske få betingelser der skal være opfyldt for at kunne blive frivillig i Nepal på en skole eller børnehjem, som i korte træk er:

1. Gyldigt medlemskab

2. Man betaler selv sin flybillet (tur-retur), forsikring, vaccinationer, Visa samt udfylder en børneattest via Politiets hjemmeside eller på link; https://nepal2010.dk/dokumenter/pulikationer/Boerneattest.pdf 

3. Du sørger selv for mad og lommepenge, dog vil der på flere skoler og hjem blive givet måltider i forbindelse med ophold der

Herudover; kan man som medlem leje vores lejlighed i Kathmandu for pt. 50 dkk. pr dag pr person, som SKAL afregnes inden afrejsen

Man vil, hvis denne benyttes blive afhentet i lufthavnen og få vist lejligheden, man betaler dog selv transporten til og fra lejligheden.

Nepal 2010 opkræver ikke ud over lejen andre gebyrer for at være frivillig i Nepal, man skal betragte dette som en service til vores medlemmer, ved at formidle kontakten mellem skoler, børnehjem og andre institutioner.

I øvrigt en service vi også yder medlemmer der blot ønsker at besøge Nepal og vil bruge lejligheden som base. Min. leje vil være 1 uge.

Se evt. mere om at være frivillig på flg. link https://nepal2010.dk/dokumenter/pulikationer/Frivillig_i_Nepal_2017.pdf 

Frivillige

Facebook