Skip to main content

Mormors Kuffertteater i Nepal

Mormors kuffertteater rejste med store forventninger til Nepal for at spille dukketeater for de børn Nepal 2010 hjælper og vi må sige, at forventningerne blev mere end indfriet, ikke mindst takket være Tommy Jørgensens storslåede hjælp.

Tommy bragte os i kontakt med Mangal School og Heartland Academy, hvor nogle af børn Nepal 2010 hjælper går/bor.

Mangal School bliver årligt støttet af Nepal 2010, bl.a. med forskellige faciliteter; boldbaner, bibliotek og forskelligt udstyr.

Det var en stor glæde at vise vores teater frem på begge skolerne, hvor vi blev hjerteligt modtaget af både elever og lærere. Det blev en meget stor oplevelse ikke mindst takket være de to engagerede skoleinspektører Min og Karan.

På skolerne opførte vi Ali babe og de 40-20 røverne og forud fik skolerne fik vores manuskript på engelsk, så de bedre kunne følge med og herved også lære et bedre engelsk. 

Under opholdet boede vi i den lejlighed som også er Nepal 2010's base og kontor i Nepal. Her havde vi et fantastisk ophold. Lejligheden rummer 3 soverum, en opholdsstue, et dejligt køkken samt et toilet med bad og en lille fin altan. Lejligheden er beliggende i en hyggelig gade fuld af små butikker og med venlige mennesker overalt. 

Tommy havde også sørget for at vi fik kontakt til en fra bestyrelsen i Nepal Harry, som hentede os i lufthavnen og var behjælpelig med at introducere os til en taxachauffør, som vi blev meget glade for, ikke mindst fordi han var helt reel, kom altid til tiden og kørte os sikkert hjem til og fra skolerne, på udflugter bl.a. til FEKS en af de store stubbaer i Katmandu .

Efter et helt igennem dejligt ophold i den noget kaotiske by som Kathmandu også er, sørgede Karan skoleinspektøren på Heartland Academy for at vi fik kontakt til et rejsebureau, der arrangerede en dejlig tur til Pokhara og en mindre tur til Bhaktapur.

I  Pokhara boede vi på et dejligt hotel der lå "Most Excortic". Vi kom til Pokhara med vores faste taxa og turen tog ca. 6 timer, hvor der var nok at se på turen; marker, byer, floder, broer, dyr og en frodighed alle vegne vi sen vil glemme.

I Pokhara sejlede vi på søen, gik dejlige ture, shoppede og havde udsigt til de sneklædte bjerge og havde også en udflugt til den japanske fredspagode. Vi var oven i købet så privilegeret at være på hjemmebesøg hos guiden fra hotellet, her fik også kontakt til en tjener, hvis mor havde et guesthouse i bjergene. Der boede vi et par dage i dennes landsbyen, som var en meget stor oplevelse med fantastisk udsigt til de sneklædte bjerge. På dette guesthouse fik vi samtidig en pragtfuld massage og var til yoga. Stedet hed i øvrigt Robins nest. 

Herfra blev vi hentet igen og kørte tilbage til Katmandu og lejligheden, hvor vi havde efterladt vores teaterrekvisitter og brugte de resterende dage i Nepal til forskellige gøremål og blev (igen) afhentet til tiden, da vi skulle til lufthavnen.

Det har været en helt igennem pragtfuld uforglemmelig rejse og kan kun varmt anbefale at bruge Nepal 2010.

Kærligste hilsner og namaste fra Helen Grau og Bente Munch - Mormors kuffertteater.

 

 

MOBILEPAY

mobilepay nepal

Donationer/betalinger modtages på MobilePay nr.: 87 35 33

Ved betaling af medlemsskab via MobilePay oplys venligst de 4 første ciffer af dit nr. og gerne din e-mail.

 

BANK

Ved overførelse på under 200 DKK benyt venligst reg.nr. 7780 konto nr. 194 2010

Ved overførelser på over 200 DKK benyt venligst reg.nr. 7780 konto nr. 190 4119

NB. Ønskes fradragsretten udnyttet skal CPR./CVR-nr. oplyses ved indbetalingen

PAYPAL

Donér 100 DKK

 


Donér 500 DKK

 


Donér 300 DKK

 


Valgfrit beløb pr. måned!