Medlemsnyt 2021-31-07

Kære alle 

Så nåede vi sommeren 21 og i skrivende stund mangler vi en del medlemmer, som vi håber bliver muligt at indhente hen over sommer og efterår, selvom vi ikke har samme muligheder i år som sidste år for at komme rundt i landet. Vi starter dog den 13. 14. og 15. august på Holistisk festival i Kerteminde hvor man kan lære at tøjle sin stres, renset sjælen, blive healet, dyrke yoga eller måske finde lige den sten du har ventet på i årevis og samtidig få en enestående chance for at pleje samvittigheden ved, at se og gense Nepal 2010's arbejde, selvom der ikke er mange "korsfarere" pt. der tager til Nepal for at missionere, men mindre kan dog gøre det via et bidrag og meget gerne opfordre alle du kender til at blive støttemedlem for herved at støtte vores fortsatte arbejde for udsatte børn i Nepal.

Desværre er der ikke blevet færre af dem siden pandemien tog fat for over 1½ år siden og det synes ikke at ændre sig lige foreløbigt.

Vi tager som vanligt vores udstilling rundt i landet men i mindre målestok end tidligere. Vi håber herved at få kontakt til medlemmer, venner og evt. nye medlemmer dette er en meget vigtigt mission og forhåbenligt ikke "impossible", for vi får travlt resten af året, da vi kun har nået lidt over halvdelen (130) af det antal medlemmer mellem 200-220 vi normalt har på dette tidspunkt af året. Som de fleste sikkert kan regne ud ser det ikke super fint ud, men vi vælger at ta' ja-hatten på og være optimister - som altid.

Situationen i Nepal

Vores netværk i Nepal melder om ca. 250 døde om dagen pga. Corona, det er bestemt dystre tal, så hvor er det lige man hjælper og ikke mindste hvordan?

Det meste er lukket ned og der foregår ingen organiseret vacinationer eller forebyggede kampagner, idet mundbind har været helt almindeligt i Nepal i årtier og afstand er der ingen der overholder alligevel og en test fortæller dig kun om du er smittet ikke noget om hvordan du reelt skal forholde dig til situationen andet end prøve at have så lidt omgang med andre og dine nærmeste som muligt.

I grænseområdet til Indien vandre folk uhæmmet frem og tilbage over grænsen, da mange gårde og landbrug ligger på begge sider af grænsen så den store plan for hvad og hvordan man begrænser smitten synes ikke lige for nærværende at være noget man beskæftiger sig med eller har overblik over.

Kathmandu lever i sin egen lille bobbel, hvor der dog bliver kontroleret for om man har en negativ test hvis man rejser til og fra lufthavnen eller hvis man rejser med luksusbus - hvad det så end skal betyde?

Skolerne i Kathmandu og i større byer, lukke og åbner som tidevandet kommer og går. Vi får således meget få konkrete informationer om hvordan de enkelte skoler griber det an og meget tyder på at det er op til skolelederne og deres basisviden om corona som retningspil for, om de tager det lempeligt eller mere strengt med bl.a. kun et vist antal elever pr. klasse, når de endeligt har åbent. Det lyder for os som det er det rene "Coboyderland" mht. covid.

Anbefalingen er helt klart; hold jer væk fra Nepal indtil de har fået befolkningen vaccineret, for før har man ikke nogen garanti for, at man ikke bliver smittet uanset om man "kun står i døren" og kigger ind. Nepal har i forvejen en hel del forskellige ting at slås med - bare et råd hvis nu ....... 

Vi gentager vores lille bøn fra de tidligere nyhedsbreve om; at ønsker man at støtte vores lille forening, sker det bedst via netbank evt. med en fast betaling til reg.nr. 7780 hvor det for medlemskaber sker til konto: 194 2010 og for donationer via kontoen: 190 4119. MobilePay til: 87 35 33 er en anden god løsning, som sparer os for gebyrer og bliver hurtigere registreret i vores bogføring, så det er nemmere at få et overblik løbende, end hvis vi først kan se resultatet ved afslutningen af regnskabsåret sidst i december. 

Vi håber snart at kunne ses til en eller flere events vi planlægger at gennemføre i den sidste del af året.

De varmeste hilsner på bestyrelsens vegne med ønsket om I alle får en fantastisk sommer - og husk så, at pas rigtig godt på hinanden  

MOBILEPAY

 

 

Donationer/betalinger modtages på MobilePay nr.: 87 35 33

Ved betaling af medlemsskab oplys venligst de 4 første ciffer af dit nummer = dit medlemsnr.

SMS

 

 

Send; Nepal til 1231 så støtter du os med 50 kr. hver gang

(Dette betyder mad for ét skolebarn en hel uge)

BANK

 

Ved overførelse på under 200 DKK benyt venligst reg.nr. 7780 konto nr. 194 2010
Ved overførelser på over 200 DKK benyt venligst reg.nr. 7780 konto nr. 190 4119
NB. Ønskes fradragsretten udnyttet skal CPR./CVR-nr. oplyses ved indbetalingen

Facebook