Så blev vinderen af medlemskonkurrencen fundet og det var en rigtig glad Kirsten Lohse fra Hillerød vi kunne fortælle den glædelige nyhed.

   

De heldig vinder blev:

Vandflyverturen: Kirsten Lohse (Hillerød), festivalbilletten: Giannis Tortorelis (Ordrup), T-shirts: Anne Lisa Jensen (Ruds Vedby) og Jens Vagn Rasmussen (Hellerup) samt Frederik Helsengreen (Århus N) som dog valgte en Nepal 2010 cap i stedet for.

Vi ønsker alle vinderne stort tillykke og håber på fortsat støtte, også fra endnu flere.

Vores kampagne 2018 fortsætter selvfølgelig, for at nå de 300 medlemmer, pt. mangler vi lidt over 70.

Vi har planer om at søsætte en ny konkurrence, som vil blive udtrukket til vores generalforsamling lørdag den 23. februar 2019, som er den dag for præcist 10 år siden hvor vi holdt stiftende generalforsamling. Vi håber at kunne levere et overflødighedshorn af mad, underholdning, lodtrækning om fine præmier, spøg og skæmt og meget meget mere.

Vi er i forberedelsesfasen, så man kan stadig nå at byde ind med ideer og forslag til hvad vi kan gøre for at gøre det hele til en fantastisk aften.

Der vil blive en form for betaling for mad og underholdningen, hvor overskuddet vil gå til foreningens fortsatte arbejde. Stedet er et intimt spillested i København med plads til max 160 personer og billetterne til denne gallaforestilling vil blive solgt efter; "først-til-mølle princippet". Så skynd dig at reserver datoen - mere følger i næste nyhedsbrev.

Generalforsamlingen vil blive afholdt lige før denne Galla-aften, som vil være åben og gratis for alle medlemmer, men husk at tilmelding til denne er nødvendig.

Vi skal endnu engang anmode alle om, at tilmelde medlemsbetalingen til fast betaling den 1. januar og samtidig bede dem er Jer der har skiftet adresse, e-mail eller tlf.nr. inden for de sidste 2 år om at meddele os dette, så medlemslisten kan ajourføres. Det ville jo være ærgerligt at gå glip at vigtige nyheder eller at vi ikke kan få fat i dig, hvis nu du vandt en af vores konkurrencer, hvilket er sket tidligere.

Husk også vores tilbud om, at alle nye støttemedlem resten af året vil modtage vores T-shirt som velkomstgave.

Der vil i "jubilæumsåret" blive tilbudt et par koncerter, som kun medlemmer har adgang til, så husk at betal den 1. januar.

Facebook